Főoldal
Rólunk
Történetek
Hírek
Sikerlisták
Felhasználók
Segítség

Hírek

Üzenőfal

admin

augusztus 25, 2018

Már jó ideje beígértünk nektek egy felületet az oldalon belül, ahol kisebb üzeneteket, gondolatokat oszthattok meg az olvasóitokkal, egymással, reflektálhattok a másik bejegyzéseire, és kapcsolatba tudtok lépni egy-egy felhasználóval. Most élesítettük az üzenőfal első verzióját, reméljük, hogy örömötöket lelitek majd benne.

Természetesen az itt közzétett bejegyzések is be lettek kötve az értesítésekbe, így amennyiben a kedvenc szerzőitek közzétesznek valamit, arról ugyanúgy kaptok értesítést, mint mikor új tartalmat töltenek fel, vagy hozzászólásokat írnak. Felhívjuk a figyelmetek, hogy ebben az első verzióban még nincs bejelentési lehetőség, de folyamatos felügyelet alatt tartjuk a rendszert, így amennyiben valaki sérti az oldal Felhasználási feltételeit (melyet továbbra is elértek az oldal alján), azt kizárhatjuk az oldalról.

Amennyiben valaki nem szeretné, hogy más felhasználók hozzászólásokat írjanak a bejegyzéseihez, az Adatmódosítás tabfülön beállíthatja azt.

Elnézést kérünk, hogy ennyit kellett várni, de igyekszünk felpörgetni a fejlesztéseket, melyekhez nagy örömünkre még egy fejlesztő is csatlakozott.

Kellemes hétvégét kívánunk!
Polc.eu csapata