Regény

A páva szeretője

hazel-quinn avatar hazel-quinn

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit egy gyönyörű, fehér páva vett a szárnyai alá, ám a fiú boldogtalan volt, mert nem kapta meg a pávától, amire igazán vágyakozott... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer tőr, ami beleszeretett a boldogság kicsi lámpájába, ám a lámpácska megvetette a tőrt, mert az bánatos volt és csak a saját érdekeit nézte... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy férfi, aki meghalt... Ez a mese is úgy kezdődik, mint a többi: egyszer volt, hol nem volt... A kérdés csak az, milyen befejezés vár ránk? Boldog? Szomorú? De ha jobban belegondolunk, egy teljesen szürreális birodalomban akár mindkettő is lehetséges...

Regény

Kalózmesék (1. rész)

hazel-quinn avatar hazel-quinn

A Kalózmesék első részében megismerkedünk az Ezüst Társasággal, akiknek feladata teljesíteni a királynő parancsait és levadászni az ellenséges kalózokat. Főszereplőnk, Kornélia, bár szíve jóságos, folytonosan zűrös ügyekbe keveredik, amelyekből kapitánya, Dorian, nem győzi kirángatni. Ókin, aki a legközelebb áll a lányhoz, felelősséget vállal érte, és úgy dönt, személyesen fog figyelni rá, hogy ne eshessen több folt a Társaság nevén. Eközben új feladatot kapnak, és ebbe már egyáltalán nem fér bele, hogy Kornélia ismét bajt csináljon, de úgy tűnik, a baj anélkül is megtalálja, hogy keresné.

Regény

Tehetségek iskolája

janerity avatar janerity

Bentlakásos iskola vagy a fiatalkorúak börtöne. Valahogy így hangozhatott volna egy mondatban, ha röviden akarta volna bárki is összefoglalni az incidens utáni helyzetemet. De persze senki sem akarta. Ahogyan azt sem akarta senki sem látni, hogy mi vezetett ahhoz, hogy Sky fejét a női mosdó csempeburkolatú fehér falába vágjam. Talán máshogy alakult volna, ha megint tudok uralkodni magamon, ahogyan mindig is tettem, mikor szekálni támadt kedve. De most nem tettem. Ha véletlen lett volna az egész, azt hiszem, ez a tettem lett volna az a pont, ahol biztosan eldől, hogy találkozni fogok Noam Blainnel. De nem volt véletlen. Nagyon nem.

Regény

Tybalt, Tybalt

hazel-quinn avatar hazel-quinn

Mandula egy visszafogott, fiatal lány, aki élete első komoly szerepét játszhatja Tybaltként a Rómeó és Júlia legújabb feldolgozásában. A színpadon kiteljesedik, megváltozik, és úgy érzi, Tybaltként tényleg az, aki lenni akar. Ám ahogy egyre inkább beleéli magát tökéletes játékába, úgy kezd elhatalmasodni rajta az őrület, mígnem teljesen elveszik a szerep és a valóság között.

Regény
Befejezett

Várady gróf nyomozásai (2. rész)

hazel-quinn avatar hazel-quinn

Várady gróf nyomozásai folytatódnak. Ezúttal értékes kristályokat lopnak el egy londoni múzeumból, ám az ügy messze nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, ugyanis a múzeum legnevesebb kiállítási darabjához, a kristálykoronához, a tolvajok egy ujjal sem nyúltak. A kérdés már csak az, hogy miért nem? És miként sikerült ellopni az értékeket a rendőrség és a biztonsági őrök orra előtt?

Regény

Farkasok földje

kitty avatar kitty

Az életben mindenkinek vannak problémái. Átlagos gondok, mint egy veszekedés a szülőkkel vagy egy félreértés a pasiddal, esetleg a legjobb barátnőddel. Kate-nek ettől valamivel nagyobb gondjai voltak. Öt éves volt mikor az anyjával elköltöztek otthonról és az apját hátrahagyták. Eva sosem volt szellemileg stabil, Kate ezt megtanúlta az évek alatt. Mindig attól félt, hogy egyszer majd elhatalmasodik a paranoia az anyján, ugyanakkor nem tudta miként, vagy kitől kérhetne segítséget. Aztán egy nap Eva eltűnt. Egyetlen telefonhívás maradt utána melyben arra utasította lányát, hogy meneküljön. Ahhoz, hogy megtalálja az anyját, Kate-nek nyakig kell gázolnia Eva múltjában és az idő előrehaladtával egyre inkább úgy tűnik, hogy a démonok nem csak Eva fejében léteztek...

Regény

December

hazel-quinn avatar hazel-quinn

Nooa Järvinen nem őrült meg. Erre akár mérget is venne, még ha a bátyja, a pszichiáter és mindenki más is az ellenkezőjét gondolja. A kérdés már csak az, hogy fogja bebizonyítani, hogy a gyógyszerek, amiket kötelezően szednie kell, hatástalanok? És ha ez sikerül, képes lesz minden szörnyűséggel és titokkal szembenézni, melyek akár tönkre is tehetik őt egy életre?

Regény

Shannaro

janerity avatar janerity

“Félek. Mit is hazudok? Rettegek! Csakis nagyon komoly indokra van ahhoz szükség, hogy Kakashi-sensei úgy döntsön, hogy behívat a központi kórházba este. Valami olyasmi, amit az ügyeletesek és az ott dolgozó orvosok képtelenek megoldani. Tisztában van ő is, és én is a saját képességeimmel. Legalább az orvoslásban sikerült mindenkit lekörözni, de Kakashi-sensei még így is minden egyes alkalmat megragad, hogy kevesebb terhet rakjon a vállamra. “

Regény

Egy-két macska megdöglik

hazel-quinn avatar hazel-quinn

Melody, a kis selyemkutya, furcsa, már-már bizarr eseményeknek lesz szemtanúja, azt követően, hogy egy megcsonkított macska hullájára bukkan a parkban egy fenyőfa alatt. Legjobb barátja, Démon, a nagylelkű husky, azt kéri ne foglalkozzon a történtekkel, ám eztán olyan dolgok történnek, melyeket Melody nem hagyhat figyelmen kívül.