Nyereményjáték
Főoldal
Rólunk
Hírek
Sikerlisták
Felhasználók
Segítség
 

Nyerj saját történeteddel 7000ft értékű Libri ajándékkártyát, és egy Polc logóval ellátott pólót!

Jelentkezz most kezdődő nyereményjátékunkra, és nyerj az olvasóid segítségével

Nyereményjáték

Szeretnél Libri ajándékkártyát nyerni? Most itt  a lehetőséged! Jelentkezz a játékunkra, melyhez nem kell más, csak minimum egy, admin által elfogadott történet az oldalon. Ha ez még nincs meg, akkor sincs semmi gond. A jelentkezési időszak alatt van időd beküldeni és elfogadtatni saját történeted. Nem számít, hogy novella, regény, vagy vers, ahogyan az sem, hogy befejezett vagy sem. Jöhet eredeti történet, de akár fanfiction is.

A jelentkezési időszak 2018. március 03. napjától egészen 2018. április 01. napjáig tart. Ezután pedig nincs más dolgod, csak mozgósítani olvasóid. A jelentkezési időszak lezárultával szavazás indul majd. Szavazni bárki szavazhat, aki regisztrált tagja az oldalnak. Egy nap csak egyetlen szavazat adható majd le.

A szerzőkre leadott szavazatok számáról folyamatos tájékoztatást kapsz majd ezen az oldalon.  A szabály egyszerű: a legtöbb szavazatot kapott szerző viheti majd haza a Libri ajándékkártyát a pólóval. 

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) a Polc.eu (továbbiakban: Szervezőhttp://www.polc.eu/nyeremenyjatek/tavaszi-nyeremenyjatek/  oldalon meghirdetett ingyenes nyereményjátékra vonatkozik.

A játékban résztvevő jelentkező (továbbiakban: Játékos) a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

1. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki regisztrált tagja a http://polc.eu oldalnak, és legalább egy feltöltött, és admin által elfogadott tartalommal rendelkezik az oldalon. A Játékos kijelenti, hogy az oldalra feltöltött tartalom tulajdonosa, vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal.

A Játékra nem jelentkezhetnek a következő személyek:

Kizárásra kerül az, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve más szellemi tulajdonában álló tartalommal rendelkezik az oldalon. Ebben az esetben a tartalom is törlésre kerül.

A Játékos kijelenti, hogy a Játék megnyerése esetén (továbbiakban: Nyertes), a Szervezőnek átadott adatai (név és cím) megfelelnek a valóságnak.

A Szervező kijelenti, hogy a Nyertes által megadott adatokat teljes mértékben diszkréten kezeli, és semmilyen körülmények között nem adja ki harmadik félnek, továbbá, hogy a megadott adatokat szigorúan csak a nyeremény kézbesítése céljából használja fel.

2. A Játék időtartama

A Játék időtartama két részre van bontva:

• 1. rész: Jelentkezési időszak: 2018. március 03 – 2018. április 01
• 2. rész: Szavazás időszak: 2018. április 02 – 2018. április 15

3. A Játék menete

1. szakasz: Jelentkezés

A jelentkezés csak a fentebb említett kritériumoknak megfelelt személyeknek lehetséges. Jelentkezni a http://www.polc.eu/nyeremenyjatek/tavaszi-nyeremenyjatek/  oldalon lehet, a „Jelentkezem a nyereményjátékra” gombbal, a Játékszabályzat elfogadása után.

2. szakasz: Szavazás

A szavazásban minden regisztrált felhasználó részt vehet, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e feltöltött tartalommal az oldalon. Egy felhasználó naponta csak egyszer szavazhat. A fordulópont minden nap éjfél.
Szavazat leadása a http://www.polc.eu/nyeremenyjatek/tavaszi-nyeremenyjatek/  oldalon lehetséges, illetve a játékra jelentkezett szerzők saját adatlapján.

A játékra jelentkezett felhasználók saját magukra nem szavazhatnak!

4. Nyertes

A legtöbb szavazatott kapott felhasználó a Nyertes.

5. Nyeremény

A Szervező nyilvánosan tájékoztatja az oldal felhasználóit a Nyereményjáték befejezéséről, a http://polc.eu oldalon, illetve az ehhez kapcsolt Facebook oldalon, és kihirdeti a Nyertest. A Szervező a legtöbb szavazatot kapott Játékossal, emailben veszi fel a kapcsolatot, és egyezteti az adatokat.

A Szervező vállalja, hogy a nyertesnek a nyereményt, a kihirdetés utáni egy hónapon belül postázza.

Elolvastam, és elfogadom a Nyereményjáték szabályzatot.

Jelentkezett felhasználók